
Mitä siis tarvitaan:
1 rasia vuonankaalia (mache)
1 litra mansikoita
250 grammaa Kolatun tilan Waldemar vuohenjuustoa
1 desilitra kurpitsansiemensekoitusta
3 ruokalusikallista valkoviinibalsamicoa
1 ruokalusikallinen juoksevaa hunajaa
1 ruokalusikallinen tuoretta rosmariiniä
1 teelusikallinen rosepippuria
pari hyppysellistä merisuolahiutaleita
1/2 desilitraa hyvää oliiviöljyä
Lisää balsamico, hunaja ja pieneksi silputtu rosmariini kattilaan ja keitä muutama minuutti keskilämmöllä, jotta rosmariini luovuttaa makua. Ota kattila liedeltä ja lisää rosepippuri ja suola ja sekoita öljy kastikkeeseen.
Laita vuonankaali lautaselle alimmaksi, seuraavaksi kurpitsan siemenet, juustoa pieninä palasina ja sitten mansikat. Ripottele kastiketta valmiiksi kootuille annoksille juuri ennen tarjoilua.
Tästä ohjeesta tulee annokset neljälle henkilölle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti